Sim & Lek m.m. drar igång 4 februari

Det finns fortfarande platser kvar i Sim & Lek kl. 8:15-9:00 på lördagar. Sim o Lek riktar sig i första hand till barn som är 4-6 år, födda 2019 eller tidigare. Anmälan görs på mail till info@markarydssimsallskap.se. Ange barnets förnamn och födelseår.

Det finns enstaka platser kvar i Simskolan. Riktar sig till barn som är fyllda 6 år, födda 2017 eller tidigare. Anmälan görs på mail till info@markarydssimsallskap.se. Ange barnets förnamn och födelseår.

Det finns platser kvar i T3 – simskola i den djupa delen av bassängen (lördagar 10:15/11:15). T3 är för barn som kan simma 25 m på djupt vatten. Ledare är i vattnet. Gruppen övar på de olika simsättens teknikdel. Viss märkestagning förekommer. Anmälan görs på mail till info@markarydssimsallskap.se. Ange barnets förnamn och födelseår.

Det finns platser på nästa nivå som är T2 – simträning med två tillfällen i veckan (lö 9:00 och må 18:30). T2 är för barn som kan simma minst 100 m på djupt vatten. Här är ingen ledare i vattnet. Gruppen utvecklar de olika simsättens teknikdel. Möjlighet att delta i tävlingar.